Bu tesis plaja 2 dakikalık yürüme mesafesinde. Alanya'nın kent merkezinde yer alan Maren Beach Apart, açık yüzme havuzu ile büyük balkonlu aydınlık odalarıyla hizmetinizdedir. Tüm birimler deniz veya dağ manzaralıdır.

Maren Beach Apart'ın klimalı odalarında tam donanımlı mutfak ve TV bulunmaktadır. Banyolarda duş ve saç kurutma makinesi mevcuttur.

Otelde alakart bir restoran bulunmaktadır. Konuklar yemeklerinin tadını içeride veya bahçede, havuz kenarında çıkarabilirler. Otelin barında içecek servisi yapılmaktadır.

Konuklar otelde  bilardo oynayabilirler. Bahçede çocuklar için bir oyun alanı da bulunmaktadır.

Alanya Kalesi ve Damlataş Mağarası yalnızca 2 km mesafededir. Antalya Havalimanı ise 120 km alanya gazipaşa havalimanı 40 km uzaklıktadır.

Bu tesis ayrıca Alanya'daki en iyi puan alan konumlardan birinde bulunuyor! Bu bölgedeki diğer tesislerle karşılaştırıldığında konuklar burasının konumunu daha çok beğeniyor.

Bu tesis ayrıca Alanya'daki en iyi fiyat/fayda oranına sahip! Bu şehirdeki diğer tesislerle karşılaştırıldığında konuklar paralarının karşılığında daha fazlasını alıyorlar.

Dilinizi konuşuyoruz!

Maren Beach Apart Hotel
Daireler/odalar: 52
En popüler özellikler

Your Holiday Starts Here

  • Feefo Trusted
  • Spread the Cost
  • £49pp Deposits
  • ABTA & ATOL